Image result for ته چین مرغ زعفرانی

مواد لازم برای ته چین مرغ زعفرانی

  • برنج۳ پیمانه
  • مرغ (سینه)۱ عدد
  • ماست یونانی یا ماست شیرین۲ لیوان
  • تخم مرغ۲ عدد
  • زعفران غلیظبه مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه ته چین مرغ در قابلمه

 

مرحله اول (پخت مرغ)

اول از همه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم.
برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم.
تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده شده را بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم.
حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید، بهتره از ماست همزده یا ماست سون استفاده کنید چون در طعم ته چین بسیار اثر مطلوبی داره.
در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم برود.

 

مرحله دوم (پخت ته چین مرغ)

حالا برنج رو آبکش کنید و صاف کرده و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید.
کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون را با روغن خوب چرب کنید.
نیمی از مواد ماست و برنج رو کف قابلمه بریزید و خوب پرس کنید و بعد مرغ های تکه شده رو روی اون بچینید.
در این مرحله بعد از چیدن مرغ ها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دو لایه ته چین از هم جدا می شوند.
بعد بقیه برنج رو روی مرغ ها بریزید و صاف کنید. بعد از پخت ته چین را در ظرف برگردانید و با زرشک از قبل تفت داده شده و خلال پسته و بادام تزئین کنید.

منبع: دنیای شیرینی و غذا

طرز تهیه خورش خلال بادام اصل کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه رولت با مرغ چرخ کرده فوری و آسان با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی ترد و خوشمزه به روش بازاری

مرغ ,رو ,چین ,ته ,ماست ,برنج ,ته چین ,چین مرغ ,و فلفل ,برنج رو ,بعد از

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زائرانه مکدرات فرش لطفی ClinicRavan Mehraban شرکت کیانقش FPGA & MicroProcessor ⁂ کوچه باغ تنهایی ⁂ فلوکس فایل فلسفه و عرفان جایی برای اخبار علمی و تکنولوژی روز